Puur Vera

De Puur Vera voetencrèmes, de voetenscrub en het voetmasker bevatten als hoofdbestanddeel pure Aloë Vera. Ze bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor diabetici. Aloë Vera is een plant die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen.

De volgende producten zijn te verkrijgen in mijn praktijk:

Voetencrème Menthol

Deze crème herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten, trekt zeer snel in. Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draag mede bij aan de behandeling tegen eelt. Uw voeten gaan er prachtig uitzien en ruiken lekker fris door de geur van menthol.

Voetencrème Verwarmend

De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid, waardoor het urenlang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter.

Hielcrème

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allontoine en Dimenthicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert.

Voetenscrub

Een tropisch genot voor de voeten! Deze zachte voetenscrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de scrub de bloedsomloop en verzorgt uw voeten.

Anti-schimmelcrème

De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie van ingrediënten als in de Puur Vera Voet crème met het extra ingrediënt Tolnafaat tegen voetschimmel. Tolnafaat helpt tegen de voetschimmel terwijl de pure Aloë Vera diep in de huid doordringt en hydrateert. Gebruik dit product dagelijks voor een periode van 4 weken.