Yodeyma PARIS

Prijzen:

• Eau de Parfum 15ml, € 5,95
• Eau de Parfum 100ml, € 23,95

Voor dames:

Adriana

De charismatische zoete noten van de zwarte bes en de  duidelijke aanwezigheid van vanille, zorgen ervoor dat dit parfum direct een eigen persoonlijkheid heeft.

Adriana Rose

De frisheid van de bergamot en de elegantie van de roos geven aan de vanillebasis van dit parfum een modern en tijdloos vleugje.

Black Elixir RGB

Het intense aroma van de koffie en de zoete mix van likeur en vanille zorgen voor een mysterieus en sensueel parfum.

Celebrity Woman

De aangenaam zoete topnoot van de zwarte bes en de oriëntale patchouli basisnoot, omhulsen het bloemige hart van dit stralende parfum.

Cheante

Deze hedendaagse geurmelange creërt een stoer, luxurieus en elegant parfum.

For You

De frisheid van de grapefruit, de zachte geur van jasmijn en de poetische noot van amber geven als resultaat een zoet zuur parfum.

Iris

De rijke jasmijngeur, de energie van de oranjebloesem en het magnetisme van wit amber, creëren een enigmatisch parfum voor de sensuele vrouw.

Kara

Vanwege de groene en aquatische geurnoten, is dit een sensuele geur. De zachtheid van de appel, in combinatie met de bamboe, voegen aan de houtachtige geurnoten een subtiele frisheid toe.

L’eau de Berlue

De zachte citrus noten en bloemen van dit parfum, roepen op tot een sensatie van zachtheid en jovialiteit.

Mía

De bloemige en oosterse tonen samen met het muskusachtige aroma van de Sambac Jasmijn zorgen voor een intens parfum en laten een sensueel spoor achter.

Nicolas for Her

De witte muskus voert de regie over deze geur. Door de combinatie met vetiver en oranjebloessem, is dit een buitengewoon feminien parfum.

Nicolás White

De pakkende geur van muskus en de elegantie van de witte roos zorgen voor een sensueel en hartstochtelijk parfum.

Rinascere

De frisheid van de grapefruit in combinatie met de delicatesse van de ylang-ylang en de intensiteit van de Muskus maken deze parfum tot een unieke geurervaring.

Seducción

De harmonieuze melange van geurnoten, creëren een zacht en teder parfum. Door de gepoederte noten waant u zich in een droomwereld.

Sophisticate

De heldere en vibrerende topnoten, gecombineert met de gepassioneerde jasmijn en vetiver melange, creëren een luxurieus en modern parfum.

Temis

De overheersende vanille noot zorgt voor het pakkende en charismatische karakter van deze fragantie.

Very Special

Een krachtige combinatie van witte bloemen en de tonkaboon zorgen voor een gedurfd en geraffineerd parfum.

Yode

De citrus tonen van de sinaasappel en het enigmatische sandelhout zijn de perfecte metgezellen voor deze bloemige geur die je naar een idyllische bloeiende tuin brengt.

Voor heren:

Acqua per Uomo

De geurnoten van de Hersperiden verenigen cyclaam en houtaromas tot een innemende en vrijheidsminnende geur.

Beach

De citrus topnoot is onmiddelijk aantrekkelijk. Mede door het lichte muskusaroma straalt het parfum een serene en zuivere houding uit.

Caribbean

De duurzame geurlijnen van bergamot en lavendel benadrukken een klasieke mannelijkheid die gemoderniseerd wordt door de zachte ambernoot.

Complicidad

De pittige afgifte van gember met het gekruide aroma van kaneel en mirre creëert een onweerstaanbare en provocerende geur.

Instint

De emblematische melange geurpiramide bevat oriëntaalse geurnoten, die kracht en vastberadenheid uitstralen.

Magnétisme

De pikante basis van gember samen met de nobele noten van leer en hout zorgen voor een charismatisch en temperamentvol parfum.

Moment

De fruitige topnoot van dit sensuele parfum, gaat over in innig houterige hartnoten, wat een stijlvool en elegant beeld voor de geest roept.

Platinum

De energieke en krachtige noot van de kruiden, met de zachtheid van de jasmijn, creëren een verfrissend en sensueel parfum.

Power

De citrus topnoten, samen met de kaneel, voegen een kruidige frisheid aan het parfum toe, dat nog eens versterkt wordt door de patchouli, een rondom elegant en sensueel parfum.

Root

De herkenbare samensmelting van de citrus topnoten, gecombineerd met kardemom en amber, geven aan dit parfum een intens en attractief aroma.

Timeless

De aromatische geur van komijn, de weldadige aanwezigheid van de iris en de stevige geur van cederhout maken van dit parfum een tijdloze klassieker.

Wow Scent!

Een geur vol aromatische tonen die de man een magnetisch karakter geeft en zeer mannelijk is.